vrijdag 3 februari 2017

Productiever werken door de kantoorinrichting


Tegenwoordig kan bijna alles wat je wil worden aangebracht binnen het bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk wel belangrijk dat wat je aan hebt gebracht ook echt zijn voordelen heeft. Belangrijke punten die hieronder vallen kunnen zijn; lichtinval, ergonomie, kleuren, verdeling en design.

De lichtinval binnen een kantoor


Dit onderwerp klinkt vaak vanzelfsprekend, maar toch zijn hier wetgevingen voor gemaakt. Werkgevers zijn namelijk verplicht om te zorgen voor goede verlichting op het werk. Zo is het gebruik van daglicht veel beter dan kunstlicht en wordt je productiever bij daglicht. Het is dus niet alleen voordelig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever.

Wat kun je doen aan de ergonomie?


Ook hieraan zijn vele regeltjes verbonden. Een werknemer moet bijvoorbeeld voldoende kunnen bewegen. Zo kun je er voor kiezen om zit-sta bureaus te plaatsen binnen een kantoor. Je creƫert hierdoor afwisseling voor de werknemer waardoor zij productiever worden. Wanneer je meer informatie over bijvoorbeeld de ergonomie etc. wil en waar je het best rekening mee kunt houden, raden wij je aan contact op te nemen met ceka-office-group.nl. Zij zijn gespecialiseerd in het indelen van een bedrijfspanden en helpen je graag tijdens dit proces.
Vergroening op je kantoor?

Een beetje groen kan nooit kwaad en daarbij is er uit onderzoek gebleken dat het verzuim er minder door wordt. Planten hebben een positief effect op de werknemers waardoor ze ook weer productiever worden. De mensen worden hierdoor minder depressief en ondergaan minder stress.

Meer tips en hulp bij de uitvoering

Zoals al eerder in de tekst vermeld is Ceka-Office-Group een bedrijf dat zichzelf heeft gespecialiseerd in het inrichten van bedrijven, verenigingen en scholen. Wanneer je het idee aan hen voortbrengt zullen zijn kijken of dit gerealiseerd kan worden door middel van een 3D concept. Ook bieden zij naast deze hulp de uitvoering en levering aan. Het wordt precies zo geplaatst zoals jij het wil hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rondreis Bolivia en Chili

Waar Chili al een ontdekt land is waar je hele mooi schatten hebt is Bolivia nog een relatief onbekende land omdat dit land vaak wordt over...