maandag 10 september 2018

Rondreis Bolivia en Chili

Waar Chili al een ontdekt land is waar je hele mooi schatten hebt is Bolivia nog een relatief onbekende land omdat dit land vaak wordt overgeslagen in Zuid-Amerika. Dit is niet terecht omdat Bolivia heel veel moois te bieden heeft. Daarom raden wij u een combinatiereis aan van Chili en Bolivia. Chili is natuurlijk prachtig en Bolivia combineren met Chili maakt uw reis helemaal compleet. Een Rondreis Chili en Bolivia raden wij dus enorm aan.
Bolivia
Bolivia heeft eigenlijk alle ingrediĆ«nten voor een adembenemende reis. Dat komt omdat het land om enorme hoogte ligt waardoor er mooie natuurverschijnselen zijn en speciale dingen te doen zijn op hoogtes die ongekend zijn. Een van de hoogtepunten van Bolivia is toch echt de zoutvlakte “Salar de Uyuni’’. Dit is een opgedroogd prehistorisch meer waardoor er prachtige uitzichten zijn en je in een enorm andere wereld komt. Een ander ‘’hoogtepunt’’ is het Titicaca meer. Dit meer is officieel het hoogste commercieel bevaarbare meer ter wereld. Binnen het meer zelf heb je ook nog een 41 eilanden. De Uroseilanden zijn hier de bekendste van omdat dit eilanden waren waar Indianen leefden die gevlucht waren voor de Inca’s in Peru. Als laatste is de hoofdstad van Bolivia ook erg mooi. Dit komt omdat sommige bewoners daar nog officiĆ«le klederdracht lopen. Het lijkt zo net alsof de tijd in Bolivia nog nooit vooruit is gegaan.
Chili
Hoogtepunten in Chili zijn de Atacama woestijn waar je adembenemende uitzichten hebt en waar je hele rare figuren in de woestijn tegenkomt. Het lijkt op een maanachtig landschap en is uitermate geschikt om een hele dag in rond te rijden. Een ander hoogtepunt van Chili is de Colchagua vallei. En dat is al helemaal zo als u liefhebber bent van wijn. Bekende Chileense wijnsoorten komen hier vandaan. Daarnaast is het gewoon een erg mooie plek om te genieten van de natuur en de rust die je hier hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rondreis Bolivia en Chili

Waar Chili al een ontdekt land is waar je hele mooi schatten hebt is Bolivia nog een relatief onbekende land omdat dit land vaak wordt over...