woensdag 4 april 2018

Baby rompers met tekst

Wat is een baby romper?

Een baby romper is een kledingstuk wat een hemd en een broek ineen is. Dit is handig om je kind warm te houden. Een romper wordt vaak tussen de benen dicht gemaakt en hebben vaak korte beenpijpjes en korte mouwen. Je ziet ze ook met lange mouwen maar dan iets minder frequent. Daarnaast zijn er leuke baby rompers te krijgen met grappige teksten.

Wat is het voordeel van een baby romper?

Het voordeel van een baby romper ten opzichte van een ander kledingstuk is dat het 1 kledingstuk is. Hiermee zorg je dus dat je je baby helemaal warm houd en deze door het rollen niet met een blote rug komt te liggen waardoor deze het koud zou kunnen krijgen. Ook zijn luiers eenvoudig te verschonen omdat je enkel de drukknopjes aan de onderkant los moet doen. De drukknopjes houden de luier ook op zijn plaats. De maten van de rompers zijn ook makkelijk omdat deze gelijk staan aan de lengte van je baby. Is je baby 50 centimeter dan is de romper maat 50.

Wat voor soorten rompers zijn er?

Je hebt verschillende soorten rompers. Je hebt een bijvoorbeeld naast de normale romper ook nog een overslagromper. Een overslagromper is een romper die niet over het hoofd gaat. Vooral bij pasgeboren baby’s kan dit handig zijn omdat je zo geen druk op het hoofdje krijgt. Ook heb je nog een kruippakje. Deze hebben in tegenstelling tot normale rompers wel lange pijpen waardoor het makkelijk is voor de baby om te kruipen.

Rompers met tekst

Er zijn verschillende rompers met tekst waardoor je een leuke romper kunt creƫren. Er zijn verschillende kleuren rompers en ook patronen zoals sterren of maantjes bijvoorbeeld. De teksten op rompers kunnen tegenwoordig ook bedrukt worden waardoor je baby er hip uit ziet en jij ook nog een leuke tekst erop hebt staan wat volledig persoonlijk is. Je kan door middel van de tekst ook een vriendin of een vriend van je een mooi cadeau geven door een leuke tekst erop te zetten die van toepassing is op je vriend of vriendin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rondreis Bolivia en Chili

Waar Chili al een ontdekt land is waar je hele mooi schatten hebt is Bolivia nog een relatief onbekende land omdat dit land vaak wordt over...