maandag 23 april 2018

Fit worden na een burnout

Je merkt aan jezelf wanneer je het niet meer aan kan en verschillende dingen op je werk of privé leven steeds onaangenamer worden. Je vindt het echter wel belangrijk om te blijven werken omdat je dit belangrijk vindt en het liefst je werkzaamheden door wil blijven doen. Je kan een training volgen waar je een burnout voorkomt en je zo door kan blijven gaan met je leven.

Voordeel van een training om fit te worden na een burnout

Het grote voordeel van een training is dat je snel weer fit wordt of een burnout tegengaat waardoor je weer verder kan met je leven en met je carrière. Ook al voel je nog steeds niet fit, je weet dat het verstandig is om je leven weer op te pakken. Je moet ook je leven weer oppakken om weer positief in het leven te staan. Het voordeel van de training is ook echt dat je weer gaat luisteren naar je lichaam en zo de juiste keuzes maakt. Oude patronen ga je weer herkennen en deze doorbreek je waardoor je nog sterkere patronen maakt. Je durft na de training ook weer beslissingen te maken.

Symptomen burnout

Er zijn symptomen die aan geven dat je of een burnout hebt of er een aan zit te komen. Als je eenmaal een burnout hebt merk je dat echt aan jezelf. Zoek dan ook onmiddellijk hulp als je er niet uit komt. Symptomen van een burnout zijn : Je moet steeds harder werken maar dit levert uiteindelijk minder op dan voorheen, Je merkt dat je een kleine concentratiecurve hebt  en je hebt wel eens last van een paniek of stressaanval

Risico’s doorgaan ondanks symptomen

Als je doorgaat terwijl je tegen een burnout aan zit of je er een hebt zijn groot en kunnen niet alleen op jouw invloed hebben maar ook op je omgeving. Je hebt hard gewerkt om alles op te bouwen en als je doorgaat zakt alle grond die je hebt opgebouwd onder je weg. Resultaten die je levert zijn niet meer voldoende en je functioneren komt onder druk te staan. Vaak heeft ook je partner last van jouw problemen en hij of zij kan dit niet meer aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rondreis Bolivia en Chili

Waar Chili al een ontdekt land is waar je hele mooi schatten hebt is Bolivia nog een relatief onbekende land omdat dit land vaak wordt over...